Over ons

Welkom bij “Wat aan te schaffen” – Uw betrouwbare gids in de wereld van slim winkelen!

Gelegen in het hart van Eindhoven, een stad bekend om zijn innovatieve geest en technologische vooruitgang, is “Wat aan te schaffen” meer dan alleen een magazine. Wij zijn een beweging van enthousiaste shoppers, deskundige recensenten en toegewijde consumentenadviseurs.

Opgericht in 2021, begon ons avontuur met een eenvoudige missie: consumenten helpen de beste producten en diensten te ontdekken, begrijpen en kiezen. We geloven sterk in de kracht van geïnformeerde keuzes en streven ernaar om onze lezers de meest accurate en actuele informatie te bieden.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met een breed scala aan expertisegebieden, van technologie en elektronica tot huis en lifestyle. We werken nauw samen met lokale bedrijven, startups, en gerenommeerde merken om u exclusieve inzichten en aanbiedingen te bieden.

Bij “Wat aan te schaffen” gaat het niet alleen om het kopen, maar om de ervaring van het kopen. We onderzoeken de markt, testen producten, en delen onze bevindingen in uitgebreide reviews, boeiende artikelen en inspirerende verhalen. Onze toewijding aan kwaliteit en transparantie maakt ons een vertrouwd magazine voor duizenden lezers in en rond Eindhoven.

Onze gemeenschap is de kern van alles wat we doen. Wij luisteren naar onze lezers, omarmen feedback en streven ernaar om elke dag te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar het laatste technologienieuws, praktische tips voor thuis, of de beste lokale deals, “Wat aan te schaffen” is er voor u.

We nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis. Verken onze site, schrijf u in voor ons magazine, en sluit u aan bij onze gemeenschap van slimme shoppers. Samen kunnen we de kunst van het kopen transformeren!

Warm welkom uit Eindhoven,

Het team van “Wat aan te schaffen”